TOP 5 Gadgets | curling tools power resultaten

Curling tools + smart gadgets =power results

Curling komen van de termen Total fit, fitplus en anytime. Hier in Nederland hebben sommige er een merk van gemaakt en andere sportscholen. Maar in Rusland en Oekraïne is het veel meer dan dat. Bodybuilders nemen deze gadgets net zo belangrijk als supplementen en hormoonbalans. Mede door dit goed toe te passen bevorder je onbewust je mindset. Als je opstaat en de koffie staat al klaar omdat die op een timer staat bijvoorbeeld net als je wasmachine helpt dit je ochtend ritme aanzienlijk. Je laat namelijk je hersens minder inspanningen doen en laat het over aan de functies die je gebruikt waarvoor ze zijn gemaakt. Daardoor behaal je power resultaten omdat je de curling tools en smartgadgets goed combineert.

wat zijn curling tools

Curlingtools zijn de weegschaal maar ook de elektrische step bijvoorbeeld. Een koffieapparaat instellen op jouw wekker tijd dat die moet beginnen met het klaarzetten van je koffie. Al deze handige dingetjes met slechts 1 of 2 functies heet curling tools. Simpel maar toch van grote waarden als je ze goed benut en inplant.

waarom die smartgadgets

Smartgadgets zijn tegenwoordig overal in te vinden en zou er ook een waslijst over kunnen uitleggen. Laten we beginnen met een smartwatch, als jij deze verbindt met je smartphone en een goede sportapp. Deze zal dan dagelijks je stappen bij houden, je hartslag, je calorieën verbranding en andere dingen. Als jij dit goed instelt dat deze gegevens goed met elkaar gedeeld worden, vooral tegenwoordig dan zal de apparaten precies weten wat bij te houden en hoe en ook de app kan deze goed verwerken. Op een zondag bijvoorbeeld hoef je alleen 5 minuten bezig te zijn hiermee om het een en ander te vergelijken met vorige weken of maanden om zo te zien wat goed gaat en minder. Hierop kan je weer lering uit trekken of zelfs dat je bepaalde dingen moet aanpassen. Eigenlijk beetje net als een bedrijf en administratie. Als dit goed wordt gedaan zal een bedrijf altijd alles kunnen raadplegen, kent alle schakels zo dus ook de min en pluspunten en indien nodig aanpassingen doen op die plekken die zwaktes tonen.

personal trainer vs. Tech

Door komt van de Tech van 2022 zijn de personal trainers bijna niet meer nodig, althans als ze alleen maar fitness oefeningen kunnen voordoen. Tegenwoordig heeft elke sportschool een app en op YouTube kan je tegenwoordig zelfs tutorial volgen om een advocaat of een president te worden als je die mindset er ook voor hebt. Kortom een personal trainer moet tegenwoordig zoveel andere dingen kennen anders zal of door Tech of door concurrentie weggeblazen worden. Gelukkig heb ik in mijn vroegere jaren veel adviezen opgevolgd om me altijd continue bij te scholen zodat te allen tijde goed kan mee praten en weet wat ik zeg.

TOP 5 Gadgets by TopFive4Max

5/5
4/5
3/5
3/5
2.5/5