Welke Super Scheerapparaat Is De top In 2022

Scheerapparaat wat zijn de eisen in 2022

Scheerapparaat

Scheerapparaat heb je tegenwoordig in zoveel merken en vormen. Ook geld bij dit net als bij de oordopjes dat als je een goed product wil je flink in je buidel zal moeten graaien. Tegenwoordig kost een apparaat al snel boven de €100 als je hoge eisen hebt. De meest wat je leest in reactie wat een klant verwacht is toch het volgende volgens mij .Hoe goed is deze scheerapparaat

Om dit te beoordelen heb je natuurlijk veel factoren die je kan bekijken en beoordelen. Hieronder zal je nog meer uitleg over vinden maar het belangrijkste is toch gebruiksvriendelijk. Ook welke accessoires je erbij krijgt en of deze ook betaalbaar blijven als ze aan vervanging toe zijn .

Scheerapparaat en zijn accuduur 

Dit is ook een hele belangrijke want je wilt natuurlijk niet als je bezig bent met scheren of trimmen dat de batterij op eens leeg is . Daarom moet je ook altijd naar de capaciteit van de accu kijken .

Welke opzet kopjes zitten erbij 

Tegenwoordig zie je vooral bij de goedkope merken dat ze erg overdrijven met hoeveel kopjes erbij krijgt. Hierover verschillen de mening ook erover , persoon A hecht veel waarde als die alles kaal kan maken met die ene super kop en persoon B hecht aan compact dus 1 kopje meer dan genoeg 

Garantie bij scheerapparaat  

Dit biedt bijna iedereen aan zou je denken en ook als je boekjes moet geloven die je erbij krijgt. Nou ik heb deze beide gehad zowel de goedkope en de duurdere . Ik kan je zeggen dat gesprekken met een leverancier van een goedkoop merk bij lange na niet in de buurt komen van een Braun merk of Philips . Deze garantie bij de grote merken is ook echt garantie zolang je maar het bonnetje hebt kan altijd bij hun terecht althans is mijn mening hebt altijd een nieuwe gekregen bij de bekende merken .

Houvast in de hand

Hoe die in de hand ligt is ook belangrijk vooral als je elke week kaal wilt scheren. Aangezien de man dit altijd zelf wil doen . Is het belangrijk hoe die in de hand ligt en dat als je je achterhoofd scheert dat hij smooth beweegt en niet een houten arm hierna hebt. Ook is het belangrijk dat die hoe die hoek op je hoofd ook is hij toch comfort bieden tijdens het scheren.

Schoonmaak 

Het schoonmaken van de apparaten is ook nooit zo simpel geweest . Als je kijkt na de goedkope merken zie je dat je vaak nog op moet letten dat deze makkelijk te reinigen is . Bij de duurdere merken zijn ze bijna allemaal waterdicht. Dus mocht je toch voor het merk gaan die onder de €50 wordt aangeboden lees dan wel goed wat de garanties zijn maar ook hoe deze worden schoongemaakt.

Top 5 scheerapparaten

De top5 die je hier terugziet tussen de teksten is wat volgens reviews en verschillende forum goed worden beoordeeld en ook waarvan sommige ik ook heb getest. Zogezegd ook met de TOP5PRO bijvoorbeeld of TOP5CRE zitten hier alleen de toppers in die door mij zijn beoordeeld. Ook is het altijd handig om bijvoorbeeld langs de mediamarkt te gaan en om daar advies in te winnen of bij je vaste kapper en dat je daar vraagt wat de verschillen zijn en waar je op moet letten bij een aankoop.

Mocht je toch een ander merk in de top5 willen zien dan kan je altijd mailen na info@topfive4max.nl of je laat een reactie achter deze komt nooit openbaar maar word wel door mij gelezen en als het ook zo inzie dan kan ik dit altijd aanpassen . Ook dit hoort bij een gezond lifestyle .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *