Wat doet een personal trainer extra?

Wat doet een personal trainer extra?

personal trainer

Personal trainer doen of niet is vaak de vraag. Je zou er een voordeel mee kunnen doen als je echt op korte termijn resultaten wilt bereiken en kan je zien als een soort ALL in onefit. Omdat deze je niet alleen begeleid welke oefeningen je moet doen en hoe maar je ook adviseert over voeding en lifestyle. Als het geen tijdgebonden project wordt dan adviseer ik altijd iemand om bijvoorbeeld de trainer van fit For free of basic fit te raadplegen en te gebruiken als personal coach omdat deze je ook kan adviseren en de prijs lager is in deze geval.

Personal trainer is dat all in onefit of alleen een fitness coach

Een trainer is dit geval is echt wel een ALL in onefit trainer. Hoe in de vorige paragraaf al zei kan dit veel voordelen meebrengen vooral bijvoorbeeld om te voorkomen dat je blessures oploopt. Dit kan ook een motivator zijn die je appt en belt om te zeggen wanneer je komt trainen en ook stel dat je loopt te lekking dat je weer paraat moet worden. Nadeel hiervan zijn de kosten een personal trainer althans een goede kost al gauw €75 euro, dus goed is het zeker niet. Zeker als je weet dat er bijvoorbeeld blogs zijn als deze of bijvoorbeeld als manvannu.nl dan zijn deze eigenlijk overbodig.

Sportscholen Basicfit en Fit for free hebben zij ook trainer aanbod

Tegenwoordig hebben alle sportscholen naast medewerkers ook coaches en personal trainers, die naast groepslessen ook privélessen geven. Deze geven meestal ook persoonlijk advies over trainingen en voedingsschema s. Ik adviseer altijd als de vraag krijg hoe je zo iemand moet vinden in jouw sportschool dat je het gewoon moet aankijken eerst hoe behandelt hij andere en past hij wel in de manier hoe je wilt trainen. Dan kan je gewoon op zo iemand afstappen en vragen wat zijn diensten zijn en wat de prijzen zijn. Als dit je bevalt dan gaan jullie aan de slag. Het is gebruikelijk om de trainer voor training begint te betalen of voor pakketten bijvoorbeeld.

Opletten voor je begint aan een personal trainer

Het is gebruikelijk dat je pakket afneemt van deze personal trainer als je er aan begint .Alleen let wel op dat je niet 6 maanden of 1 jaar vooruit betaald .Dit is omdat je niet weet hoe de trainer zal zijn met jou maar ook niet stel dat je een tijdje onder die trainer traint dan kan je dit zelf ontdekken .Want stel je vind de trainer toch niet goed of dat de adviezen toch niet passen bij jou manier van leven of de uitleg te moeilijk vind dan kan dit een reden zijn om te stoppen of switchen van coach.

Voordeel van een fitness coach

Voordeel van een coach is dat de uitleg vaak creatief in elkaar is gezet en dat hij weet waar die het over heeft. Tevens kan je het met internet nog extra controleren en opzoeken zodat het ook te begrijpen is. Uitleg over verschillende spiergroepen of waarom proteïne zo belangrijk is kan in zoveel manieren worden uitgelegd. Vandaar dat het toch altijd iets persoonlijk blijft om een vaste coach aan te nemen en dat die echt voor jou werkt. Als jij komt van een bad lifestyle dan gaat het zo ie zo pittig worden omdat zulke coaches meestal dag en nacht toegewijd zijn aan een gezonde lifestyle. Dus skip die coach die chilt en stuitert.

Fitness en smartfitness voor die fitbody en bodypump

Fitness en smart fitness is de nieuwe manier van trainer in 2022. Gebruik die gadgets (zie TOP5GAD), supplementen (zie TOP5) en internet om je kennis te verrijken en ook weet hoe je lichaam werkt en hou data bij zodat je deze kan raadplegen. Vooral als je wilt weten hoe je resultaten behaald worden dan kan je hierop terugkijken en weer motivatie uit halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.