Top 5 power motivatie om te beginnen met fitness

Top 5 power motivatie om te beginnen met fitness

motivatie

Motivatie zorgt ervoor dat je gaat beginnen met wat dan ook. Voor fitness idem dito, daarom speciaal voor de lezers van de TopFive4max blog een nette Top5 motivatie om in de ijzers te gaan hangen. Regel is wel hierin dat alles vanaf jou moet beginnen geen coach of vriend of wat dan ook kan ervoor zorgen dat jij gemotiveerd de sportschool opzoekt. Het moet echt iets persoonlijk zijn, het moet jouw motivatie zijn dat jij wilt gaan trainen. Make It work make It personal.

#First mindset dan motivatie

Voor die motivatie kan starten moet je je mindset hierop laten integreren. Je wilt niet vastlopen met andere onderwerpen in je leven en daardoor tegen struggles aanlopen. Daarom gaat het om te beginnen om die mindset ben je bereid om fitness te integreren in je systeem en dat het allemaal smooth loopt ook met je tijd. Want fitness is niet iets wat je binnen een paar minuten doet en al helemaal niet als je het goed wilt doen en resultaten wilt bereiken. Heb het over voeding, trainen en rusten natuurlijk. First fix de mindset om daarna de fitness motivatie te integreren.

#Kledingkast geeft motivatie

Motivatie uit de kledingkast halen denk dat daarover nog geen blogger heeft geschreven. Zal hieronder wel een top5Gears zetten die je een idee kan geven. Maar hiermee bedoel ik koop niet 2 of 3 sportshirts en 1 korte broek bijvoorbeeld. Koop genoeg in de zin van hou rekening met hoe vaak je wasmachine draait en zorg bijvoorbeeld voor een plank speciaal voor je sport gears. Dit mag niet een reden zijn om een keer een sportschool te skippen omdat je geen kleding hebt. Schoenen, sokken, ondergoed, beneden kleding, bovenkleding, handdoeken en desnoods een pet als je je daardoor prettig voel. Fix je gears en je TOP5GAD 

#Mix die sportschool en trainingen

Het mooie van tegenwoordig is dat als je je inschrijft bij 1 van de grote merken sportscholen is dat je bij elke locatie mag aankloppen. Probeer natuurlijk wel te kijken of ze ook voldoen aan je wensen zoals gratis parkeren bijvoorbeeld. Ik zeg dit omdat ook zelf ervaar dat er ook aso sporters zijn. Ikzelf heb behoefte aan in rust trainen en geen haantjes gedoe of muziek of iemand die aan trainen is met een koptelefoon en zijn telefoon niet hoort die hele dag afgaat. Ik heb omdat ik bij verschillende locatie s train een top5 gemaakt natuurlijk voor mezelf waar het liefst train. Dit geld ook voor de oefeningen maak het leuk en niet saai 

#Wekker motivatie tune

Dit is een favoriete ik heb mijn wekker, telefoon, tv zelfs mijn koffieapparaat allemaal met elkaar verbonden. Mijn dag begint om 05.45 met dit soort muziek. Eminem till I collapse en can’t be touched van Roy Jones Jr. Zelfs mijn buren kennen het en hebben er een voorbeeld aan genomen. Ik durf die Snooze knop nog geen eens in te drukken zo motivated ben ik dan. Gelijk douche in koffie aankleden agenda checken en richting sportschool. Probeer jouw systeem zo in te richten dat het zo begint. Je kan ook 20 minuten in de woonkamer oefeningen doen. Ik moet na de sportschool omdat er ook werk.

#F*** junk food en f*** fast-food

Deze blijf tegenkomen als vrienden spreek en ook als van sommige andere bloggers hun artikelen lees. Stop met denken dat junkfood mag. Het is junk food, fast food en s*** food. Dit is in leven geroepen voor de snelle spoed hap. Dit mag niet cheat Day waardig zijn. Als je toch wil cheaten doe het dan met iets goeds die niet alleen je lichaam sloopt maar sloop ook die portemonnee dan. Als je toch bezig bent dan doe het goed zodat je dag erna extra spijt van hebt. Ik zeg skip heel die ding, het is goedkope troep dat je krijgt te eten en je betaalt de max omdat ze de marketing ervoor moeten doen. 

BONUS #Bonus maak niet 1 maar 5 fitness buddy’s

Dit is ook een slimme en handig tip. Maak niet 1 maar 5 fitness buddy’s. Dit is puur om stel jij hebt liever samen trainen dat er dan altijd iemand beschikbaar is want iemand kan werken of een familiedagje hebben en jij kan daardoor ook niet jouw schema om gooien met 5 buddy’s sta je sterker en zij ook weer want als zij dit ook hanteren heb je binnen de korstte keren als goed is max 25 fitness buddy’s. Mocht die ene irritante mannetje naast jou dan met koptelefoon nog steeds niet ze telefoon opnemen dan kan je hem en zijn telefoon op de parkeerplaats neerzetten. OOK AL IS DIE EEN KAST.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.