LIVE Max Verstappen Vs Big Alonso whois De Absolute Top?

Max Verstappen of toch Alonso

Max Verstappen

De Formule 1 is met Max verstappen weer helemaal los gebroken en alle ogen zijn weer op hem gericht word hij toch de topper weer of maakt hij plaats voor Norris of Alonso.Team Topfive4max staan te poppelen en we wedden al onderling wie het gaat worden . Wat Max vorige heeft gepresteerd is ongelooflijk en vooral de laatste wedstrijd de laatste ronde was absoluut waard om het te volgen. Daarom kan ook nu niet wachten wanneer de einde aanbreekt om te zien of het weer zo spannend einde word of een saai en wel bekend winnaar zoals die jaren ervoor .

Waar is Max te zien in 2022

Helaas is het afgelopen jaren steeds commerciëler geworden en worden alle leuke wedstrijden en toernooien gekaapt door grote streaming diensten. Ik zelf vind het te belachelijk voor woorden dat je overal steeds meer en letterlijk voor moet betalen . Waar je eerst alleen een Ziggo plus of premium nodig had om alles te kijken heb je nu letterlijk een breed scala nodig om het maximale eruit te halen. Als ik ook kijk naar wie nu de formule1 aanbied en de commentators dan denk ik bij me zelf welke mensen vinden dit nou leuk of spannend om te kijken.Het is gewoon bijna om te huilen .Maar goed alles voor de Formule 1 liefhebber en dat ben ik ook in hart en nieren

Is ViaPlay de moeite waard

Letterlijk iedereen die ik spreek en ook Formule 1 liefhebber is zegt het zelfde .Het is vervelend om lang na een wedstrijd te kijken met deze commentatoren. Het liefst zet ik hem op mute en kijk ik na de herhaling , maar omdat een liefhebber ben en echt het liefst zelf in de publiek zit kan ik niet anders dan het maar zo .Maar echt als een eigen contact had daar binnen ViaPlay dan had diegene gezegd talk to you boss en tell him to change the team. Ik vond het bij Ziggo heel aangenaam om te kijken en daar was het echt een soort achtergrond muziek de wedstrijd stond gewoon op 1. Zo zie je wie de grootste portemonnee heeft bepaalt .

Het beste is toch gewoon Max Verstappen live checken

Helaas moet je daarvoor wel diep in buidel tasten of Ali B conecten voor die tickets , die weet vast wel een weg hoe en wat . Ik heb het vorige jaar gedaan bij `Zandvoort en vond het helemaal top en zou het zo weer doen . Heb wel de tickets gewonnen via een soort loting op Facebook. Heb daarbij ook een hele pakket ontvangen van shirt tot tasje .Je kan ook als je beetje research doet en echt diep diep onderzoekt zo n live stream vinden via google . Maar pas op dat het geen illegale pagina is anders zou je er problemen mee kunnen krijgen . Of je sluit abonnement af bij ViaPlay en doet de geluid op mute

Waar is Lewis nadat Max hem heeft verslagen

Ik denk dat Mercedes het enorm te verduren heeft gehad door de verlies van vorige jaar . Wat Max daar heeft laten zien is natuurlijk door niemand te verwerken als je daar tegen moest strijden . Ik kan daarom ook begrijpen dat het geestelijk nog niet helemaal in orde is dat Max hun letterlijk van de baan heeft geduwd . Dat zo een een underdog het kan flikken en je toch even op plaats 2 zet . Alsof Feyenoord eindelijk de beker haalt en als laatste wedstrijd tegenover Ajax staat en hun even verslaat met 2-0 of 3-0 zo moet je dit zien .Het is letterlijk een harde klap in het gezicht van team Mercedes die ze mogelijk nooit meer gaan kunnen verwerken.

TOP5 en TOP5GAD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.