Hoe Kan Ik thuis Super Snel en makkelijk afvallen?TOP 5

Makkelijk afvallen en voeding de basis

makkelijk afvallen met topfive4max

Neem voor je plan makkelijk afvallen en buikvet verbranden als basis je voeding. Zonder dit te begrijpen zal jij nooit die body bereiken die jij voor ogen ziet of doel. Voeding is namelijk de brandstof voor je spieren die alles in werking moeten zetten en die bepalen de gewicht toename of afname. Dus zonder hierin te duiken en te beginnen met je voeding zal je plan niet slagen.

Makkelijk afvallen en voldoende rust

Om niet steeds met cliffhangers te komen wil ik dit ook benadrukken voor ik begin met de TOP5 power tips. Rust is ook wat hoort bij de basis, gun je spiergroep 48 uur rust voor je deze belast en laat deze groep goed herstellen door te weten wat je eet en check andere blogs waarin ook uitleg hoe het werkt. Voeding en rust zorgen voor 66 procent jouw hormoonbalans en deze hormoonbalans is nodig om de resultaat effectief te bereiken.

TIP 1 makkelijk afvallen met een masterplan

Hoe de A-team altijd werkte in de klassieke serie zou jij ook moeten toepassen. Dat houdt in eerst doelen op papier te zetten en daarna hoe jij deze wil bereiken en wat je daarvoor moet doen. Hiervoor moet je al je rust hebben bepaald en ook je voeding in kaart hebben gebracht en wat er allemaal in zit en wat weg mag en wat erbij mag. Het moet lekker zijn voor jou en niet voor mij. Na dit gebeuren van voeding en rust begin je met je masterplan opzetten

TIP2 skip all-in one oefeningen

Het gaat erom dat je de term spiergroepen begrijpt omdat je deze in drie of 4 gaat verdelen en elke dag een groep pakt. Hierbij horen oefeningen die deze groep belast. Ga dus niet voor die full workout of all-in one workout zoals je die vaak vindt op YouTube of google. Neem je tijd ook om het goed te begrijpen voor je begint.

TIP3 gebruik gadgets voor makkelijk afvallen

Maak optimaal gebruik van je telefoon, tv en andere gadgets. Deze kunnen allemaal helpen om dingen bij te houden maar ook om je oefeningen goed te doen. Op YouTube staan talloze video s die je hiermee kunnen helpen. Op je telefoon kan je alles bijhouden en vooral als je ook een smartwatch hebt is het helemaal eazy werk. Deze werken bij zowel als Apple als Samsung perfect. Ze houden jouw calorie├źn bij de je verbrand maar kunnen ook als timers fungeren of om muziek door te spoelen of volgende te drukken.

TIP4 wees geduldig

Niks wat goed is lukt snel ook niet afvallen of die snelle sixpack. Het gaat echt tijd kosten ook als je kleine resultaat wilt zien zal je geduld moeten hebben en moeten begrijpen dat je lichaam veel tijd nodig heeft om enige teken te geven van je bent goed bezig. Jouw lichaam moet je echt die tijd gunnen en je moet vertrouwen hebben in jezelf. Snel afvallen bestaat niet ook geen wondermiddeltjes of een super coach. Het moet echt komen van het harde werk.

TIP5 check regelmatig de topfive4max blog 

Bijna elke week posten wij iets wat gaat over van alles op gebied van health lifestyle. Probeer inspiratie op te doen en je huiswerk te maken. Als je deze formule door hebt kan het snel gaan voor je verslaafd raakt aan fitness. Supplementen kunnen je helpen en daarvoor bestaat er een TOP5PRO. Hierbij is getest tussen verschillende aanbieders en prijs/kwaliteit verhouding.

Eind goed al goed 

Met deze tips kan je een goede eigen masterplan maken om snel thuis af te vallen en ook hoe eerder aangaf check regelmatig de blog voor slimme en snelle tips en tricks

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.