Knoflook Poeder is de top anabolen van 2022

Knoflook en anabolen 

knoflook

Knoflook en anabolen die link leg je niet snel als je denkt aan deze twee. Vooral niet als je traint, sterker nog sommige vermeiden beide van deze. Knoflook link je al snel aan dat mensen je ruiken van afstand als je dit hebt gegeten en natuurlijk aan de fastfood gebeuren en knoflooksaus. Anabolen zullen sommige ook helemaal ontwijken vanwege de gezondheid risico s die erom heen hangen. Dus hoe kan dit nou beide gunstig zijn voor een sporter 

Knoflook poeder en testosteron 

In het magische knoflook en dan begrijp ik dat het dan knoflookpoeder moet worden omdat het dan anders niet te doen is. Niemand gaat natuurlijk rauwe knoflook lopen kauwen niet prettig voor je naasten die dit moet ruiken. Knoflookpoeder bestaat uit een werkzame stof die diallyl di sulfide heet. Dit stof zorgt ervoor dat de LH een hormoon die stimuleert de aanmaak van testosteron en in de teelballen. Testosteron zorgt er namelijk weer voor dat je spieren worden gestimuleerd 

Kan je knoflook dan als anabool gebruiken?

Eigenlijk kan je dit wil zo stellen als je het ook uitzoekt natuurlijk of het ook door jou lichaam zo wordt ervaren. Garlic zorgt voor testosteron aanmaak en verlaagt de cortisol. Dit laatste is een stres hormoon en kan je de vijand noemen van de spiergroei omdat deze de hormoonbalans. Verstoort. Je zou dus kunnen concluderen dat je hiermee witgoedje als anabool kan gebruiken omdat anabolen precies hetzelfde doen.

Welke onderzoeken zijn gedaan naar deze stoffen?

Tijdens een onderzoek waren 6 groepen gemaakt. 3 groepen kregen verschillen de soorten waardes van eiwitpoeder. lage dosis eiwitten, midden dosis eiwitten en hoog dosis eiwitten. de ene 3 met knoflookpoeder erin en de andere 3 zonder eiwit poeder. en het onderzoek toonden aan dat de hoge doses eiwit met wit goedje poeder goed waren opgenomen en ook dat de testosteron waarde hoger was dan normaal en ook de cortisol aanmaak juist helemaal verlaagd was. Hiermee is aangetoond dat dit stinkende witte goedje poeder dezelfde werking heeft Als anabolen.

Welke andere pluspunten heeft knoflook?

Wat we hierboven hebben gelezen dat de werking van dit wit goedje op je lichaam hetzelfde kan zijn als anabolen heeft het natuurlijk ook meer voordelen. Zo zit het ook vol met vitamines en zitten er ook stoffen in de metabolisme positief bevordert. Voor geval je niet weet wat metabolisme doet deze regelt de vet verbranding van je lichaam meestal versnelt het metabolisme deze als die zoals in knoflook de juiste brandstof krijgt. In knoflook is het allicine.

Hoe kan je testen of dit voor jou werkt?

Zoals alles is het de kunst om beetje bij beetje te beginnen en te kijken hoe je de wit goedje wilt innemen. Makkelijkst is natuurlijk knoflook poeder omdat deze nou eenmaal gunstiger is voor het reukvermogen voor je naasten. Je kan dus langzaam in je voeding plan dit verwerken en ook om de twee dagen je gewicht controleren en met foto s de progressie bijhouden en kijken of het door je lichaam wordt opgenomen. Je lichaam moet namelijk tijd krijgen om de stof te leren kennen de hoeveelheid en daarna of hij er mee aan de slag wil.

Nogmaals lezen!!

Lees goed dat ook heb vermeld dat je lichaam ermee aan de slag wilt dus het kan voor de een wel werken en de ander niet. Deze studie is gedaan in Japan en het onderzoek ook. De voedingspatroon en lichaam systemen komen niet overeen met die van mensen uit Europa, Daarom is het van belang om het langzaam te starten en te kijken of het ook iets voor jou is. zo niet dan kan je altijd gewone eiwitten gebruiken en voor de beste eiwitten ga je natuurlijk na onze TOP5 en voor meer info kan je altijd terecht bij dr google.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.