iPhone update iOS 16 goed nieuws voor de top sport

# iPhone iOS16 is alleen voor de volgende modellen beschikbaar 

iPhone

iPhone SE generatie 2 of nieuwe

iPhone 8

iPhone X

iPhone XR

iPhone XS

iPhone 11

iPhone 12

iPhone 13

iPhone 14

#Jouw iPhone met vernieuwde vergrendel scherm

Het werd wel hoog tijd dat er een storm aankwam met nieuwe functies. Zo kan je vanaf vandaag genieten van een nieuw vergrendel scherm dat je helemaal je eigen kan maken zodat je kan onderscheiden van de andere toestellen. Zo is het zelfs mogelijk om unieke samenstellingen te maken waardoor jij altijd je toestel persoonlijk maakt

#Eindelijk denkt iPhone aan de sporters door de widgets

Wie vroeger nog de widgets irritant vond en helemaal niks ervan moest hebben kan deze nu zelfs batterij besparen. Door de nieuwe widgets functie hoef je telefoon niet te UN locken en kan je alle handige informatie of nieuws gewoon zo lezen zonder je telefoon te ontgrendelen.

#Foto s kunnen net als Samsung los van achtergrond

Hierop was ik zo lang aan het wachten ik gebruikte zelfs apps die betaald waren en ook nog vervelend waren met advertenties. Nou eindelijk hoeft het niet meer nu kan je gewoon razendsnel de achtergrond van je foto s doen verdwijnen of vervangen. Het is gewoon eindelijk allemaal mogelijk. Was stiekem altijd al jaloers op de Samsunggebruikers omdat zij daarin best wel altijd in voordeel waren als het gaat om foto functies.

#Bericht als verstuurd die je wilt intrekken of bewerken is nu mogelijk

Oeps een bericht gestuurd die je niet wou sturen of die niet compleet was. Geen probleem met de nieuwe update van iOS16 kan je dit allemaal zo fixen. Je kan berichten terug halen of zelfs real live bewerken. Zo hoef je niet meer te stressen hierom, dit heeft Apple eindelijk opgelost voor ons.

#Gmail en Hotmail hadden dit al nu ook met iPhone mail inplannen                   

Niet kunnen slapen en al je e-mails gereed gemaakt of was je te lang doorgegaan met werken en wil je dag erop uitslapen. Ik ken dit en ben er super blij mee dat vanaf nu mij e-mails kan inplannen dat zeker weet dat niemand er mee stoor. Dus voortaan lekker simpel zonder een Gmail account gewoon inplannen.

#Medicijnen inplannen

Slik jij medicijnen die op tijd moeten worden ingenomen of vergeet jij steeds je herhaal recepten te halen. Nou hiermee is het opgelost ondanks dat je dagelijks eraan wordt herinnerd om medicijnen in te nemen. Helpt Apple je nu ook met dagen van tevoren herinneren van herhaal recepten. Zo ben je altijd up to date en staat je toestel paraat om je paar dagen van tevoren te waarschuwen dat het niet moet vergeten.

#Eindelijk je iPhone ringen vol zonder Apple watch

Dit is wel echt goed nieuws voor alle sporters die geen Apple watch hebben en elke keer er helemaal gek van werken omdat hun telefoon niet de sportprestaties kon meten of als de batterij op was je die dag niks kon bijhouden. Hierop hebben ze ook wat verzonnen en dat houdt in dat je niet meer je Apple watch nodig hebt als je dit niet wilt. Dus sporten kan ook zonder Apple watch.

#In je Apple kaarten kan je nu ook tussenstops toevoegen 

Ook hiermee liep Samsung voorop met het toevoegen van deze functie dat je voortaan ook tussen stop kan instellen om bijvoorbeeld iemand op te halen ben je ook verlost. Want je kan als je je navigatie naar iemand hebt gedaan ook een tussen stof toevoegen zonder al te veel hoofdpijn.phone

#Face id. werkt nu ook horizontaal

En de laatste top nieuws van deze update. Jij kan je telefoon nu vanuit elke hoek unlocken. dus verticaal of horizontaal is allemaal mogelijk door deze geweldige update.

Binnenkort wat leuks van iPhone gadgets te vinden in de TOP5GAD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.