Fit For Free sportschool de top gym voor super prijs

Wie is Fit For Free 

Fit For Free

Fit For Free is een sportschool keten waar je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kan trainen. Alle apparaten staan tot je beschikking en ook elke soort spiergroep kan je hier trainen . Je kan ook altijd adviezen vragen aan de werknemers die daar zijn, dit zijn meestal die een opleiding hebben gevolgd en weten waar ze over praten. Voor cardio of high intens training is allemaal mogelijk. Dit is ook ideaal voor de kouden tijden om bijvoorbeeld een uur op een loopband te lopen. 

Wat zijn de voordelen van Fit For Free

Voor een vast bedrag per maand trainen maar ook waar meestal genoeg parkeergelegenheid is. Per locatie verschillen soms de tijden maar meestal is hier goed rekening mee gehouden per stad vind je meestal wel een grote locatie met genoeg parkeergelegenheid . De voordelen zijn ook dat de appratuur allemaal van goede kwaliteit is en nieuw. Bij Fit For Free vind je meestal niet langer dan een paar uur een apparaat dat is kapot is of buiten gebruik.

Wat zijn de nadelen 

Door het aanbieden van onbeperkt fitnessen voor een vast bedrag per maand brengt als nadeel mee natuurlijk dat het redelijk vaak erg druk is . Vooral de sportscholen met extra voorzieningen zoals sauna of goede parkeergelegenheid . Het beste is dan om verschillende tijden te proberen en voor jezelf in te schatten wat de piektijden zijn als je liever niet in de drukte traint . 

Is elke sportschool hetzelfde van Fit For Free

Dit is een groot pluspunt van de sportschool is dat niet elke Fit For Free hetzelfde is . Meestal zie je toch iets wat verschillend is van de andere locaties . Is het niet de grootte dan wel voorzieningen of training lessen . Meestal zijn de groep lessen ook een aanrader en zal je zien dat toch door de trainer of aanbod het een voorkeur gaat geven aan die ene locatie A of B . Ik raad altijd aan omdat het toch kan overal te proberen .

Welk abonnement heeft Fit For Free

Zij bieden verschillende soorten abonnementen en aan . Meest genomen is toch de jaar abonnement omdat deze toch het voordeligst is . Je kan ook een flexi abonnement nemen omdat je bijvoorbeeld voor je werkt tijdelijke ergens moet gaan werken of wonen . Dan is dit ook een aanrader zeker omdat het prijsverschil weer niet zo groot is . Mocht het wel zo zijn dat je toch weet dat het Fit For Free blijft dan kan je beter een jaar abonnement afsluiten 

In welke steden kan ik ze vinden 

Bijna in elke stad zijn ze te vinden ook hoe eerder schreef je vindt ze wel in alle soorten en maten daarom kan het soms vreemd zijn dat je bij locatie A een hele andere soort stijlen treft dan locatie B . Al hoewel is het toch een groot voordeel dat jij met je abonnement in elke gym welkom bent . Dus test ze allemaal uit in je stad en kijk welke jij het beste bij jou vindt passen . Mocht het na 2 weken niks zijn dan switch je toch gewoon van locatie 

Welke alternatief is er voor Fit For Free

Er is een sportschool dat een concurrent is van deze Fit For Free dat is Basic Fit . Hier kan je nagenoeg bijna hetzelfde vinden . Alleen zijn de voorzieningen bijvoorbeeld zoals een sauna onmogelijk bij basic fit . Dus als het gaat om groep trainingen of appratuur is het beetje hetzelfde maar dat is ook het enige wat hetzelfde is . In de locker ruimte of bij de balie zal je toch een verschil zien dat Fit For Free toch meer service geeft en waar voor je geld .

Toch zin gekregen in Fit For Free dan kan je bellen naar de dichtstbijzijnde locatie van jou op hun website vind je de telefoon nummer en dan kan je vragen om een gratis dagpas om kennis te maken en een dag te trainen . Voor andere tips kan je altijd de Lifestyle blog checken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.